Чому в тернопільських поліклініках величезні черги, а медпрацівники просять у пацієнтів по 2 грн?

Опубліковано:
25 Липня, 2017 о 22:13

У дитячих поліклініках Тернополя – збираються великі черги, де діти довго чекають, щоб здати аналізи, а медичні працівники просять у людей приносити по 2 гривні, а також свій спирт, вату і так далі. Хоча, у міській раді запевняють, що коштів на все вистачає. Чому у поліклініках досі є такі незручності і непорозуміння – розібратися у ситуації та вплинути на це своїх колег-депутатів попросив Назар Зелінка. Про це він написав на своїй сторінці у facebook:

«Чому працівників поліклініки змушують бути попрошайками?



Читайте також

Безвіз зі сльозами на очах: ​​у черзі за біометрикою б’ються та орудують шахраї
У соціальних мережах люди обурюються довжелезними чергами у Тернопільській міській дитячій поліклініці (Відео)

Тернопільська міська дитяча поліклініка. Здача аналізів в садок. Величезні черги. В кожному кабінеті просять по 2 грн. на кабінет, папір, спирт, вату….

Керівництво Відділ охорони здоров’я Тернопільської міської ради нас запевняло, що ці всі потреби забезпечені. Чому на бюджетну комісію не озвучують такої необхідності?

Чому не посадити ще хоч 2 лаборанта, щоб розвантажити збір аналізів? По 45-60 хв вистояти з дитиною в черзі дуже важко, а головне для дитини психологічно важко, наприклад перед здачею аналізу крові.

Viktoriya SharaskinaВолодимир МіськоОлег Нитка підніміть будь ласка то питання на гуманітарній комісії. Якщо буде потреба в коштах, то впевнений, що разом з колегами з бюджетної комісії знайдемо можливість», – зауважує Назар Зелінка.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: