Тернополяни хочуть, щоб міська рада спростила вимоги до їхніх петицій

Опубліковано:
25 Липня, 2017 о 15:13

Тернополяни хочуть, щоб міська рада спростила вимоги до їхніх петицій. Люди вважають, що зібрати 300 підписів за 30 днів, щоб у міській раді розглянули пропозицію будь-якого жителя міста – це занадто жорсткі умови. Людям потрібно більше часу на голосування, і кількість підписантів – 300 чоловік – вважають завеликою. Петицію з вимогою змінити ці стандарти – подали на сайт Тернопільської міської ради:

Читайте також



Тернополяни просять встановити «лежачий поліцейський» на вул.Тарнавського
У Тернополі може з’явитися «рай» для велосипедистів

«Шановні тернополяни !!!  У НАС з ВАМИ частково вкрали права і можливості впливу на владу м. Тернополя – скоротили КІЛЬКІСТЬ ДНІВ ТА ЗБІЛЬШИЛИ КІЛЬКІСТЬ ПІДПИСАНТІВ для збору підписів ТУТ під ПЕТИЦІЯМИ , ЩО Я ВВАЖАЮ Є ВОЛАЮЧО-НЕСПРАВЕДЛИВИМ ФАКТОМ по ВІДНОШЕННЮ ДО НАС ! … ДАВАЙТЕ ЗБЕРЕМО ЗАРАЗ ПІДПИСИ ДЛЯ ВІДНОВЛЕННЯ ПОПЕРЕДНІХ СТРОКІВ – 90 ДНІВ ТА КІЛЬКОСТІ ПІДПИСІВ 250, ТА ПОКАЖЕМО, ЩО нас нема права “ламати через коліно”, ТА УЗУРПУВАТИ ЧИНОВНИЧО-БЮРОКРАТИЧНИМИ СПОСОБАМИ НАШІ ПРАВА І МОЖЛИВОСТІ ВПЛИВАТИ НА ХІД І РОЗВИТОК м. Тернопіль !!! !!!», – зазначає Іван  Грабарчук.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: