«Сорок днів не минуло, а вона вже на пляжі»: користувачів соцмережі шокувала поведінка опікунки вбитої випускниці

Опубліковано:
24 Липня, 2017 о 00:13

Днями опікун вбитої у Вишнівці випускниці Ірини Мукоїди Ольга Яремчук на своїй сторінці у Facebook оновила фото профілю. Про це написала  експерт-криміналіст каналу СТБ Наталія Костилєва. На фото усміхнена загоріла молодиця, у темних окулярах, з кольоровим манікюром відпочиває на пляжі. Зовсім не схожа на жінку, 17-річну дочку якої (нехай і прийомну), по-звірячому закатували. Причому фото вона виклала у соцмережу 12 липня, через два  тижні після смерті дівчинки, – повідомляє Голос з посиланням на PressЦентр.

Користувачів соцмережі шокував цей знімок:



Читайте також

Розбіжності у матеріалах слідства про вбивство Іринки Мукоїди викликають сумніви у його об’єктивності
«Опікунство над Іриною оформили, щоб не служити в АТО», – криміналіст Костильова про рідних вбитої тернопільської випускниці

«По фото можна судити, що життя вдалося», «Життя, бачу, в неї після трагедії прекрасне!», «Цікаво, що насправді сталося,опікуни, думаю, причетні до цього», «Вона явно не хоче знати правду!», «Вона знає, але не хоче , щоб усі люди це знали!», «Це відповідь на її фразу «що я буду робити без Іринки». Там ще розуму, в 31!», «Встидалася б, видно, в якому траурі. Для чого таке кіно, що їй шкода Іри, їй грошей шкода, що не буде більше мати. А ще каже, що СТБ приїхало робити шоу. Вони приїхали, щоб розплющити людям очі, хто правий, хто винний», «Дуже скоро думки в Ольги змінились і її поведінка, «діти налякані і плакали в машині».

Читайте також: «До фіналу залишилось зовсім трохи», – криміналіст Костильова обіцяє в понеділок оприлюднити нові відомості про вбивство Ірини Мукоїди

Проте, як з`ясувалося, фото це зроблене ще у 2016 році. А пані Костилєва наголошує не  на самому  знімку, а на  зміні статусу пані Яремчук через два тижні після смерті Ірини:

– Ми говоримо про зміну статусу не в настрій жалоби і горя, а навпаки, – прокоментувала кореспонденту PRESS-ЦЕНТР Наталія КУостилєва. – А також про те, що в інтерв`ю жінка намагалася показати, що не знає про Facebook, але, як виявилося, знає і навіть дуже  добре.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: