За день правоохоронці отримують від одного до трьох звернень від жителів краю, які стали жертвами велозлодіїв.

У Чорткові жінка залишила свій транспорт у відчиненій сушарці, а сама пішла на роботу. За цей час до приміщення проник злодій та поцупив велосипед, вартістю у 10 тисяч гривень.



Читайте також

Раніше судимий тернополянин вкрав велосипед
У Тернополі затримали серійного крадія

А в тернополянки злодії вкрали аж два велики. Їх жінка залишила в підсобному приміщенні. Крадії пробрались теди, зламавши авісний замок. Вартість майна потерпіла оцінила у 8,5 тисяч гривень.

Зловмисника, який викрав велосипед з господарства мешканки села Цебрів Зборівського району вдалося затримати по гарячих слідах. Ним виявився 16-річний сусід потерпілої. У скоєному хлопець зізнався. А велосипед вилучили.

Проте не всім васників двоколісник вдається так швидко повернути крадене, оскільки злодії одразу спрадують крадене майно. Тож поліцейські просять бути уважними та не залишати велосипедів без наляду чи у сушарнях, на сходових клітках чи в підсобках, які є приманкою для злодії, оскільки проникнути туди їм нічого не вартує. А номер рами варто записати чи сфотографувати. Лише за ним можна знйти крадений велик.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: