Трагедія сталася у селі Городниця, що на Гусятинщині. Падічрка ножем зарізала свого вітчима, а своєму зведеному братові порізала руку.

Усе трапилося близько 21 години. 27-річна дівчина разом із братом пішли гуляти. Повернулися обоє уже добряче напідпитку. Під будинком на них уже чекав розлючений батько, який не зміг потрапити до помешкання, бо ключі діти забрали з собою. Тож родичі почали сваритися. Вітчим вдарив падчірку в обличчя. Спересердя та спхопила ніж і двічі вдарила його у ліву частину тулуба. Дівчину намагався зупинити брат, однак вона порнила і його у ліву руку і втекла.



Читайте також

Тернопільський нардеп вимагає, аби вбивство Ірини Мукоїд розслідувала поліція іншої області
Вбивство Іринки Мукоїди: більше питань, ніж відповідей

Від отриманих травм 48-річний чоловік помер на місці. Швидка допомога констатувала смерть чоловіка, а пораненому наклали кілька швів та відпустили додому.

Дівчину затримали. Вона у скоєному зізналася, їй оголосили про підозру та інкримінують статтю 115 частина 1 ККУ – умисне вбивство. Вона перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: