Міністр соцполітики Андрій Рева у Тернополі оглянув реабілітаційний центр для дітей з обмеженими можливостями

Опубліковано:
18 Липня, 2017 о 18:13

Міністр соціальної політики Андрій Рева у Тернополі відвідав обласний реабілітаційний центр для дітей з обмеженими можливостями. Наразі триває  реконструкція закладу. Уже відремонтували один із корпусів, там облаштували ігрові кімнати зі спеціальним обладнанням, їдальню та кабінет для  масажів. Оновлюють приміщення за державний кошт, а також завдяки спонсорській допомозі. Андрій Рева зазначив, що поліпшення умов у таких закладах – дуже важливе, тому цьому питання і надалі приділятимуть особливу увагу.   

Читайте також



Петро Порошенко на Тернопільщині зазначив, що задоволений роботою поліції
Робоча поїздка Президента до Тернопільської області

У цьому центрі створене єдине в Україні відділення реабілітації за місцем проживання. У закладі здійснюють психолого-педагогічну реабілітацію, професійну і трудову реабілітацію, соціальну та побутову реабілітацію, роботу з батьками.

На ремонті приміщення реконструкція закладу не завершується. Там планують також облаштувати хостел для перебування батьків з дітьми, які проживають в районах області, а ще – створити реабілітаційний майданчик та тренінговий туристичний парк.

null

Фото з сайту облради

 

null

Фото з сайту облради

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: