Тернополяни можуть безкоштовно отримати довідник про підприємництво, який вийшов з ініціативи УГП

Опубліковано:
15 Липня, 2017 о 07:43

Довідник «Підприємництво — двигун економічного розвитку», який вийшов з ініціативи економічної групи УГП, зібрана основна інформація, яка необхідна для реалізації власної бізнес-ідеї. Усі охочі можуть отримати посібник безкоштовно.

«Підприємець — це активна, самодостатня людина, яка сама планує свій час, свої справи, своє життя, — вважає команда Української Галицької Партії, — підприємець — це основа вільного демократичного суспільства, основний дієвий фактор протидії диктатурі, державній монополії та політиці утримання населення в стані бідності та залежності від можновладців. Всі Майдани та акції громадської непокори в Україні були можливими завдяки приватним незалежним підприємцям».



Читайте також

Любомир Хруставка: «Ми будемо повертати галицькі традиції в громади»
Українська Галицька Партія: «Долю Тернополя повинні вирішувати мешканці міста»

Голова міської організації Української Галицької партії Ірина Яремчук вважає, що довідник може бути дуже корисний тим, хто починає власну справу. Активістка організовувала і проводила чимало заходів з працевлаштування молоді, крім того, є директоркою Тернопільського обласного молодіжного центру праці. Вона каже, що на початковому етапі дуже важливо отримати базові поради.

— Можна дізнатись, який вид діяльності вибрати, який вибір суб’єкта господарювання, як шукати працівників, де залучити кошти, бо таке питання завжди стоїть на початку. Окрім того, є рекомендації по реєстрації підприємницької діяльності. І, звісно, сучасні види реклами, як просувати свій бізнес. Окрім іншого, є поради вже діючих підприємців, — розповідає Ірина Яремчук. 

Засновник пейнтбольного клубу «Легіонер», активіст Української Галицької партії Богдан Яремко для довідника розповів історію започаткування власного бізнесу. Він зазначає, що молодим людям, які хочуть запустити власну справу, він порадив би не перейматись теорією, а дізнатись базові речі й просто починати, адже власний досвід — найкращий вчитель.

Довідник можна отримати в Тернополі на офісі Української Галицької Партії, що на вулиці Медова, 18, офіс 1.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
Тернопільська митниця – надійний вибір для підприємців та компаній, які імпортують товари, – керівник Юрій Мацібора
21:35, 25 Жовтня, 2024

Тернопільська митниця – надійний вибір для підприємців та компаній, які імпортують товари, – керівник Юрій Мацібора

ТОП новини тернопільщини: