47-річний житель селища Мельниця-Подільська Борщівського району зайшов до свого 31-річного сусіда, як то кажуть «на 100 грамів». Та навіть подумати не міг, чим це для нього закінчиться.

Спершу чоловіки розпивали спиртне. Горілка пішла в голову, між ними спалахнув конфлікт, який переріс у бійку. Молодший взяв гору. А коли побачив, що сусід вже не рухається, прийшов до тями та сам викликав поліцію і швидку. Проте було вже пізно. Медики констатували смерть.



Читайте також

Інцидент з недопалком обернувся травмами і криміналом
На Тернопільщині захисникові дівчини нетверезі нападники проломили череп

У тому, що накоїв, чоловік зізнався не відразу. Спершу розповідав поліцейським, що сусід втратив свідомість, бо впав і забився. Та згодом таки зізнався, що численні садна і забої на обличчі і тілі мертвого – його вина. 

Судово-медична екпертиза підтвердила, що смерть настала від отриманих травм. Під час бійки потерпілий отримав закриту травму живота і в нього поламані кілька ребер. Тож молодшому сусдові доведеться відповідати за вбивство. Його дії кваліфіквали відповідно до статті 121 частина 2 ККУ – умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого. Йому загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років. Зараз чоловік перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: