За Кубок України з картингу в Тернополі змагалися 114 спортсменів

Опубліковано:
13 Липня, 2017 о 09:13

У Тернополі 114 картингістів з 12 обласних команд України змагалися за перемогу. Кубок України з картингу серед учнівської молоді тривав три дні. Спортмени прибули з Волинської,  Рівненської, Одеської, Закарпатської,  Київської, Львівської, Хмельницької, Чернівецької, Чернігівської,  Черкаської, і, звичайно Тернопільської областей та картинг-клубу “Тернопіль”.

Читайте також



У Кременці завершилися Всеукраїнські змагання із санного спорту
Одну із гонок водно-моторного спорту в Тернополі присвятять загиблому чемпіону Європи

Учасники змагалися у семи класах, які формувалися відповідно до віку і типу карту. Командні та особисті результати визначали у трьох заліках: абсолютному, шосейно-кільцевих перегонах та зі швидкісного маневрування. У змаганнях участь брали не лише хлопці, а й троє дівчат.

Перемогу здобули спортсмени із Чернівецької області, срібні призери – команда з Волині, бронза дісталася картингістам Чернігівської області. Член команди Тернопільської області Денис Лукащук на шосейно-кільцевих перегонах у класі картів “Кадет” зайняв почесне друге місце.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: