На Тернопільщині завершилися ХХVII сільські спортивні ігри. До них долучилися 14 районів області та три об’єднані територіальні громади. У фіналі учасники змагалися у дев’яти видах  спорту:  футбол,  міні-футбол, волейбол чоловічий та жіночий, пляжний волейбол,  армспорт, перетягування канату, гирьовий спорт. 

Читайте також



Протягом літа на універсальних майданчиках в Тернополі проводитимуть спортивні змагання
Кубок України з картингу вдруге провели в Тернополі

У змаганнях  з футболу чемпіонами стали команда Скалатської громади,  у міні-футболі – команда Тернопільського району, у пляжному волейболі – Борщівського. У жіночому волейболі перемогли спортсмени Шумського району, у чоловічому волейболі – представники Теребовлянської об’єднаної територіальної громади.

Найкращою у гирьовому спорті стала команда з Кременеччини,  в армспорті – представники Густинського і Кременецького районів і у легкоатлетичній естафеті перемогли спортсмени з Бучацького району.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: