На вулиці Оболоня утеплили багатоповерхівку

Опубліковано:
7 Липня, 2017 о 13:43

У Тернополі триває утеплення фасадів будинків. Одним з таких об’єктів, де вже завершили роботи, є будинок на вулиці Оболоня, 19.

Зокрема, у 2015 році в будинку утеплили одну стіну, після чого мешканці відчули суттєву економію. За послуги теплопостачання почали сплачувати майже вдвічі менше. Саме тому  мешканці прийняли рішення продовжити утеплення іншої торцевої стіни, а після цього планують розпочати роботи з утеплення інших стін.



Читайте також

Через планове відключення тернополяни без гарячої води. Який вихід?

Загалом цього року планується утеплити у Тернополі 23 об’єкти на суму понад 5 млн. грн.

– Цього року у Тернополі вдалося провести роботи з утеплення у вісьмох будинках, зокрема утеплити фасади за адресами вул. Юрчака, 2, вул. Карпенка, 12 (під’їзд 2,3,9), вул. Оболоня, 11, вул. Карпенка, 4а, а також провести заміну вікон на енергозберігаючі на сходових клітках житлових будинків за адресами: вул. Новий Світ, 1, вул. Броварна, 14, вул. В. Великого, 1, вул. Січинського, 4, – розповів Сергій Надал. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: