Трапилось це на автодорозі Стрий-Тернопіль-Кіровоград-Знам’янка. Патрульні зупинили водія «ВАЗу», який порушив правила дорожнього руху, оскільки був не пристебнутий пасками безпеки та при цьому підозріло поводився.

Читайте також



Тернополем роз’їжджав п’янющий водій (Фото)
Двоє підлітків побили та пограбували односельця
Побив та обікрав товариша по чарці

Інспектори попросили водія показати документи. Фотографія на посвідченні не відповідала дійсності. На запитання про дату народження кермувальник почав плутатись, що викликало ще більші підозри. Та попри те, що водій перебував з вираженими ознаками алкогольного сп’яніння, від алкотесту на місці порушник категорично, та все ж не заперечував, щоб пройти огляд в найближчому медичному закладі – Підволочиській районній лікарні. Результат показав 0,69 проміле. Горе-водія полісмени доправили до районного відділення поліції, де встановили його особу. Це 29-річний житель Підволочиського району.

На нього поліцейські склали протокол за керування у стані алкогольного сп’яніння та винесли постанову за керування без відповідних документів. Загалом, лише за останні вихідні патрульні оштрафували 9 нетверезих водіїв.

За матеріалами патрульної поліції Тернополя

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: