З початку року, порівняно з відповідним періодом 2016-го, злочинність на Тернопільщині зросла на 10%. Про це повідомили в управлінні ГК НП в  Тернопільській області.

«Ріст злочинності відбувся в основному через те, що поліція краще почала працювати по латентній злочинності. Латентна злочинність – це та, яке не фіксується заявами від потерпілих, а які розкриваються оперативним шляхом. Так в цьому році в нас запрацював відділ по боротьбі з незаконним обігом наркотиків. Якщо в минулому році було зафіксовано 6 випадків незаконного збуту наркотиків, то цього року їх виявили 60, із них по 45 оголошено підозру», – розповідає начальник ГУ НП в Тернопільській області Олександр Богомол.



Читайте також

Оприлюднили моторошні фотографії з місця вбивства випускниці (18+)
На Тернопільщині чоловік до смерті забив дружину

З початку року в області сталося 7 вбивств, з них одне досі не розкрите. Поліція зафіксувала 16 випадків нанесення тяжких тілесних ушкоджень. Майже на 8% побільшало крадіжок, цього року їх трапилося понад 2000. Більшість крадіїв уже притягнули до кримінальної відповідальності. Грабежів збільшилося на 12%, з початку року їх трапилося 90, (тоді як за відповідний період минулого року – 80 грабунків), по 49 випадках уже оголошено підозру.  Розбійних нападів цього річ сталось 12.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: