Випускницю у Вишнівці вбив 16-річний хлопець із сусіднього села Дзвиняча

Опубліковано:
4 Липня, 2017 о 00:13

Убивцю випускниці Ірини Мукоїди знайшли, ним виявився 16- річний житель сусіднього села – Дзвиняча. Хлопець навчається на другому курсі Вишнівецького училища на кухаря. Коли він вчинив злочин – був п’яний, адже перед тим разом з друзями розпивав алкоголь. Коли побачив, що Ірина покинула компанію і кудись пішла сама – він почав її переслідувати. По дорозі підібрав ножа, що стирчав із землі, цього ножа залишила компанія людей, які там відпочивали. Потім хлопець наздогнав дівчину, і коли вона обернулася – стромив у неї ножа – у серце та в легені. 

Читайте також



Класний керівник розповів про вбиту випускницю (Відео)
Оприлюднили моторошні фотографії з місця вбивства випускниці (18+)
Мати вбитої напередодні дівчини на колінах просила допомоги у пошуку вбивць (Відео)

«Експертиза підтвердила, що зґвалтування не було, підтвердив це і підозрюваний. Чимало ЗМІ пишуть, що дівчину зґвалтували, але це факт нічим не підтверджений. Проте, не виключаємо, хлопець переслідував жертву саме через наміри вступити в статеві стосунки з нею», – стверджує заступник прокурора Тернопільської області Олег Галицький.  

«По сліду від крові ми побачили, що вбили жертву на місці, її нізвідки не привезли, деякий одяг на дівчині був порваний, проте, судячи по ланцюжку від сумочки, яка була на дівчині, видно, що слідів боротьби на жертві не було», – каже начальник ГУ НП в Тернопільській області Олександр Богомол.

У домі вбивці поліція провела обшуки і після того, як знайшла речі- докази причетності до злочину – затримала хлопця. Він так і не пояснив, з яких мотивів пішов на вбивство. Йому обрали міру запобіжного заходу – взяття під варту без можливості внесення застави. Яке покарання чекає винуватця трагедії – наразі не вирішили.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: