Їх було троє, всі – у балаклавах. До будинку бережанця під’їхали на авто «Mazda» о восьмій годині ранку, увірвалися всередину та почали вимагати гроші.

Чоловіка побили, погрожували мисливською рушницею та пневматичною зброєю. За 15 хвилин, забравши 8 тисяч доларів США та 200 тисяч гривень, грабіжники сіли в авто і втекли. Поліцію вкликали місцеві, почувши, як на одній з вулиць у місті лунають постріли.



Читайте також

До уваги тернополян: у місті перебувають небезпечні люди
Молодики вкрали «Мерседес» і здали його на запчастини за 900 доларів
На Тернопіллі з-під домашнього арешту втік злочинець

Як встановило слідство, до розбійного нападу причетні двоє жителів Івано-Франківської області та один уродженець Львова. Здійснивши розбійний напад, молодики поїхали відпочивати на «Буковель». Там їх і затримали 29 червня. У злочині вони зізнаватися не хочуть. Мовчать і про те, де поділи крадені гроші. Раніше проблем із Законом чоловіки не мали. Розповіли, що на грабіж пішли після того, як помітили у бережанця на ринку із собою велику суму готівки.

Зараз зловмисники перебувають в ізоляторі тимчасового тримання,. Кримінальне провадження відкрито за статтею 187 частина 4 ККУ – розбій, спрямований на заволодіння майном у великих чи особливо великих розмірах або вчинений організованою групою, або поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень.

За матеріалами сайту Терноград

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: