До афер з талонами на пальне причетна 19-річна хмельничанка

Опубліковано:
14 Червня, 2017 о 22:43

Від шахрайств із пальним постраждали двоє жителів області – житель села Доброполе Бучацького району та чоловік з Озерної Зборівського району. Перший втратив 10 тисяч гривень, другий – аж 34.

Схема шахраїв була простою: вони телефонували своїм жертвам, пропонуючи дешеве пальне. Для того, щоб його отримали, необхідно було придбати талони. Чоловіки приїжджали на вказані автозаправки, віддавали гроші, а обіцяних талонів ніхто з них так і не дочекався.  



Читайте також

Телефонні аферисти тероризують краян
Гральні заклади маскували під державні лотереї

До афер виявилась причетною 19-річна жителька села Довжок Хмельницької області. Вона виконувала роль кур’єра: представлялась менеджером АЗС, забирала гроші в обдурених клієнтів та зникала. Згодом перекидала кошти на картки організаторів схеми. За свої послуги дівчина отримувала непоганий заробіток. Приміром, з десяти тисяч, вишахраюваних у жителя Бучацького району, їй залишилася п’ята частина. Спільників хмельничанки встановлюють.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: