Жителька села Гнилички Підволочиського району помітила, що з її помешкання зник скутер та ноутбук марки «ASUS». Жінка звернулась до правоохоронців.  Злодієм виявився син потерпілої 1996 року народження. У минулому він вже притягувався до відповідальності за майнові злочини.

Парубок нещодавно одружився та переїхав жити до дружини. З рідними у конфлікті, тож майже не спілкується. Та це не завадило йому обікрасти їх. Поки нікого не було вдома, він викрав звідти майно. Ноутбук встиг продати в обласному центрі, скутер правоохоронці вилучили.



Читайте також

Юнак почав доросле життя з криміналу
На Тернопільщині злочинці згадали дитинство

Крадію загрожує штраф від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: