З 11 червня вступив у дію безвізовий режим з Європейським Союзом. Якщо ви подорожуєте власним авто, необхідно мати з собою: національне посвідчення водія – документ повинен мати строк дії, розпізнавальний знак України на транспортному засобі, договір обов’язкового страхування власників транспортних засобів, свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу, видане на особу, яка перетинає кордон, а також державний (не індивідуальний) номерний знак.

Необхідно також мати документ, що підтверджує право власності на транспортний засіб. Особам, що здійснюють поїздку за кордон, на період подорожі видається свідоцтво про реєстрацію на їх ім’я. Його необхідно повернути у сервісний центр МВС не пізніше 10 днів після приїзду з-за кордону.



Транспортні засоби, на які згідно із законом встановлено тимчасову заборону на зняття з обліку (крім транспортних засобів, придбаних у розстрочку), до поїздок за кордон не допускаються. Детальнішу інформацію можна знайти на сайті hsc.gov.ua або отримати консультацію за номером (044) 290-18-99, а також на офіційній Фейсбук-сторінці Головного сервісного центру МВС.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: