Містичне ДТП: водій чудом двічі рятувався від смерті, та все ж загинув

Опубліковано:
12 Червня, 2017 о 06:43

Дорожньо-транспортна пригода трапилася на трасі Доманово-Ковель-Чернівці-Тереблече 9 червня. 00:13 – саме цю годину зафіксував наручний годинний загиблого і зупинився. Житель села Касперівці Заліщицького району 1970 року народження загинув під колесами автомобіля «ВАЗ-2107».

Спершу він не впорався з керуванням, його бус «Fiat Ducato» перекинувся та опинився на узбіччі. Водій залишився живим та навіь не травмувався. Він вирішив покликати на допомогу і вийшов на дорогу, щоб зупинити якесь авто. Однак ледь не потрапив під колеса «AUDI» під кермуванням жителя Чернівеччини. Він спинився за 100 метрів від чоловіка і розвертався, плануючи допомогти невідомому. В цей час іншою смугою їхали Жигулі. Траса не освітлювалася. Водій не помітив чоловіка і збив його. Врятувати його життя медики не змогли.



Читайте також

У Заліщицькому районі зіткнулось дві автівки
У Тернополі автомобілі вдарилися «лоб в лоб»: є постраждалі

Відомо, що винуватець ДТП на момент аварії був тверезий.  Інші обставини події встановлюють слідчі.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: