Біля входу до тернопільського дитсадка №33 облаштували турнікети і пішохідний перехід

Опубліковано:
31 Травня, 2017 о 18:13

Біля входу до тернопільського дитсадка № 33 облаштували турнікети і пішохідний перехід, чим убезпечили перебування дітей на цій території. Раніше ж вихованці закладу могли вибігти на дорогу, що становило великий ризик, проте тепер про безпеку дітей подбали. Про це на своїй сторінці у Facebook написав депутат Тернопільської міської ради Назар Зелінка.

«Вихід з дитячого садка №33 тепер буде безпечним.



Минулого року завершили капітальний ремонт міжквартального проїзду Коновальця-Вербицького, але не облаштували турнікетів і пішохідного переходу біля входу в Тернопільський дошкільний навчальний заклад #33. Була постійна небезпека, що діти з виходу з садка вибігали відразу на дорогу. На моє прохання Управління Житлово Комунального Господарства встановило турнікет навпроти виходу та відповідні дорожні знаки. Дякую Олег Соколовський за оперативне реагування», – зазначає Назар Зелінка.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: