44-річний тернополянин обрав собі легкий заробіток. Незважаючи на наявність вищої освіти та судимостей у минулому, чоловік знову подався красти. У Великій Березовиці біля Тернополя заходив у під’їзди багатоповерхівок у пошуках велосипедів. За кілька годин спромігся поцупити аж три велики.

Тоді пішов на зупинку та викликав таксі. Погрузити усі двоколісні в багажник вияилось справою нелегкою. Небайдужі місцеві жителі, помітивши це, зателефонували поліцейським. Ті прибули оперативно. Злодія разом з речовими доказами забрали у відділення. Під час слідства правоохоронці встановили, що крім велосипедів затриманий обкрадав і дачі в Смиківцях тернопільського району. З однієї з них він виніс усе цінне майно, яке можна було б продати.



Читайте також

Дві жінки обікрали магазин косметики в Тернополі (Фото)

За фактом злочину відкрито кримінальне провадження. Чоловікові інкримінують частину другу та третю статті 185 Кримінального кодексу та перевіряють його на причетність до інших крадіжок. Злодій перебуває в ізоляторі.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: