Фестиваль “Тернопільська Брама” обіцяв дивувати та свої обіцянки успішно виконав. Вперше тернополян зустріла у центрі міста зелена брама зібрана з майже 5000 порожніх пивних пляшок!
Велетенський вертел підсмажив свинячу тушу, яку на відміну від рекордної ковбаси, готували просто неба у спеціальному мангалі. Замість обіцяної рекордної 400 метрової ковбаси, гості фестивалю отримали ще на 150 метрів більше м’ясопродукту. Відтепер Тернопіль має новий рекорд і перевершив рекордну ковбасу міста Черкаси на цілих 200 метрів! 547 метрів ковбаси їли усі разом. Частинкою за частинкою краяли та додавали скибочку хліба кожному, хто чемно стояв у черзі. 15 хвилинне очікування і ковалочок рекорду на вашій тарілочці.
Перегляньте також:
Читайте також
Ковбаску краяли приблизно 10 сантиметровими частинками, тому можно казати, що є і ще один рекорд у Тернополя – колективного споживання рекордного продукту: Адже 5400 людей протягом двох годин мали би з’їдати кулінарний шедевр Тернопільського м’ясокомбінату. Добра погода сприяла тому, що люди сім’ями пригощались під теплим травневим небом новими блюдами та напоями. У меню України увійшли пайда, тернопільська зупа, ребра по-махабунськи, високо оцінили смакові якості місцевої “Тернівки”. Було місце і для соціальних танців і для юних тернополян. Музика у виконанні відомих гуртів та зіркове небо, яке не змогли заступити ароматні дими!