Бабуся досі не може отямитися від пережитого. Вона не могла й подумати, що впустивши до свого помешкання начебто працівників пенсйного фонду, залишиться без заощаджень.

А почалося все з того, що у дері квартири пенсіонерки постукали чоловік і жінка. Повідомили, що принесли 600 гривень разової допомоги від держави учасникам війни. Дали дві 500-тки та попросили, щоб бабуся дала решту. Жінка пішла до сховку з грошима та  вийняла звідти 400 гривень. Зловмисники, підгледівши, де вона тримає гроші, розіграли справжню виставу. Працівниця «згадала», що старенькій конче треба вписати дані у відомість і потягнула пенсіонерку на кухню, а напарник зловмисниці тим часом проник до  кімнати, де лежали гроші, забравши понад десять тисяч гривень і навіть прихопив скриньку із прикрасами. Коли зловмисники пішли, старенька помітила крадіжку, сповістила про неї родичів та правоохоронців.



Читайте також

Викрити злодія допомогла сусідка

Шахраїв розшукують та сподіваються на будь-яку інформацію очвидців.  Зловмисники пересувалися на автомобілі марки Mercedes E-Class синього кольору з номерами литовської реєстрації JEE 327.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: