Місцеві актвісти та жителі Тернополя вишли на вулицю із запаленими факелами на знак протесту 4 травня близько 21:00. Не злякав мітингувальників навіть дощ.

Мешканці вулиці Богдана Хмельницького вимагали закрити заклад “Національної лотереї” на їхній вулиці. Люди скаржилися на те, що даний заклад працює довше встановленого терміну, його відвідувачі галасують і використовують й обгаджують під’їзд.



Поліцейські поспілкувалися з керівництвом “Національної лотереї”. Даний факт внесли до журналу єдиного обліку про скоєні злочини та правопорушення.

Читайте також

Тернополяни просять облаштувати територію біля центрального стадіону

Працівники поліції звертаються до тернополян та жтлеів області повідомляти про факти порушення режиму та правил роботи, незаконного продажу алкоголю після 22:00 та інші неправомірні дії закладів –  ігрових чи громадського харчування закладами. працюватиме й група моніторингу та контролю, яка перевірятиме роботу таких установ.

За матеріалами відділу комунікації  поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: