Оприлюднено відео затримання грабіжника, що нападав на жінок і дітей

Опубліковано:
6 Травня, 2017 о 07:13

П’ять тернополянок стали жертвами злочинця – троє неповнолітніх дівчаток та дві жінки. Погрожуючи фізичною розправою, він серед білого дня відбирав у потерпілих гроші та ювелірні вироби. Грабіжником виявився 25-річний тернополянин, який три роки тому звільнився з місць позбавлення волі.

У поліції оприлюднили нові подробиці. Батько однієї з дівчаток розповів, що з його доньки злодій сам зняв сережки і погрожував зарізати, якщо та закричить. Дитина не на жарт налякалась. Тернополянку Марію крадій підстеріг біля під’їзду, коли вона йшла з роботи. В руках тримав цеглину і погрожував вдарити нею, якщо та не віддасть гаманець. Та здобич злодія була невеликою – 50 гривень.



Одну з потерпілих злочинець взагалі побив цеглою. Дівчина навіть пропонувала йому свій телефон, щоб той не завдавав їй шкоди. Та це не допомогло. Якби не випадкові перехожі, хто-зна чим би все могло закінчитись. Зловмисник втік, нічого не вкравши.

Розшукали злодія у Підволочиську. Частину краденого він здав до ломбарду. За виручені кошти розрахувався з таксистом та купив спиртного. Сьогодні злодій перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Йому інкримінують статті 186 ККУ – грабіж та 296 – хуліганство.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: