Справу вбивства 42-річної Олени Вуздеревич слідчі уже скерували до суду. Сталося це у грудні минулого року в селі Мала Лука. Згодом з’ясувалося, що вбив жінку її чоловік. А тіло рочленував, спакував у мішки та викинув в річку.

Злочинець раніше судимий, сидів за вбивство 5-річного сина своєї вже покійної дружини. Вийшов за «Законом Савченко», відсидівши із 12 років лише 8,5. У тому, де подів тіло, він зізнався не одразу. Спочатку стверджував, що закопав його на сміттєзвалищі, потім переконував, що кинув у криницю, а згодом, що вивіз у поле. Вбивця щоразу відмовлявся від попередніх свідчень, намагався заплутати слідчих, вигадуючи щоразу щось нове. У розчленуванні тіла звинувачував родичів загиблої та вигаданих роботодавців з Хмельницького. Розповідав, що хмельничани відімстили жінці за те, що вона відмовилася працювати у їхньому стриптиз-клубі.



Читайте також

У річці на Тернопільщині знайшли тіло чоловіка, якого шукали 4 місяці

Справу вбивці направили до суду. Йому інкримінують статті 122 частина 1 ККУ – умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження, а також статтю 115 частина 2 пункти 9 та 13 ККУ – умисне вбивство з метою приховати інший злочин або полегшити його вчинення та  вчинене особою, яка раніше вчинила умисне вбивство. Зараз злочинець перебуває в слідчому ізоляторі. Справу розглядатиме Чортківський суд. Зловмисник вимагає присутності на суді і присяжних сподіваючись, що незалежні слухачі повірять йому і  замість довічного ув’язнення він отримає кілька років за ґратами.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: