У поліції завершили розслідування шахрайств, вчинених групою аферистів

Опубліковано:
5 Травня, 2017 о 21:13

Групу шахраїв, яка діяла по всій Україні, затримали торік. На лаві підсудних опинилися 12 її учасників. 

Справу поліцейські відкрили, коли до них звернулась жителька Збаразького району. Під виглядом відшкодування державою вартості неякісних ліків, пройдисвіти виманили у пенсіонерки близько 30 тисяч гривень у якості певних зборів і податків. Потерпіла, проте, зберегла номери телефонів аферистів та рахунків, на які перераховувала гроші. Завдяки цьому невдовзі особи учасників групи вдалося встановити, пізніше і затримати. Згодом з’ясувалось, що потерпіли від рук зловмисників люди по всій країні.



Читайте також

Тернополянку травмував охоронець відомого нічного клубу

34-річний організатор та троє співорганізаторів – кияни. Решта підозрюваних зі всієї України.  Зафіксовано 50 випадків шахрайств. Зловмисникам інкримінують частину 4 статті 190 ККУ –  шахрайство, вчинене в особливо великих розмірах організованою групою. Усі учасники арештовані. Суд надав фігурантам  право внесення застави, яким вони скористалися, сплативши загалом понад 2 мільйони гривень. Також поліцейські наклали арешт на майно підозрюваних на загальну суму майже 3 мільйони гривень.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: