Тернополянина обікрала 17-річна жителька Хмельницької області через інтернет

Опубліковано:
4 Травня, 2017 о 23:27

1300 гривень, 100 євро, каблучку вагою 5 грамів та айфон «Apple 5» втратив залицяльник. Тут як у відомому вислові – шерше ля фам – потрібно було шукати жінку, а вірніше, дівчину, та ще й неповнолітню. Бо обікрала 38-річного чоловіка 17-річна жителька Хмельницької області.

Потерпілий розповів, що юну красуню він знайшов на сайті знайомств. Для ближчого знайомства винайняв готельний номер. Та після випивки незчувся, як заснув. Коли ж прокинувся, то не застав ні нової знайомої, ані своїх речей та грошей.



Читайте також

У мережі виставили відео, як матір спровокувала загибель власної дитини

Крадійку оперативно розшукали. Виявилось, що у неї є шестимісячна дитина. Сама ж дівчина є  сиротою, опікувалась нею лише бабуся, тож таким чином вирішила шукати спонсорів. Крадені телефон і перстень вилучили, гроші встигла витратити. Тепер юній матері загрожує кримінальна відповідальність. Провадження розпочато за частиною першою статті 185 КК.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: