На Тернопільщині з початку року правоохоронці підозрюють у занятті гральним бізнесом чотирьох осіб. До суду скеровано кримінальне провадження щодо трьох осіб, які організували у Тернополі три підпільні гральні заклади.

Ще два кримінальні провадження  на стадії завершення. В одному з них фігурують двоє тернополян, що організували цілу мережу гральних закладів, маскуючи  їх під державні лотереї МСЛ. Ще один тернополянин організував діяльність двох гральних закладів.



Загалом зупинено діяльність десяти точок грального бізнесу у Тернополі та Чорткові, вилучено 167 одиниць комп’ютерної техніки, двісті тисяч гривень, дві тисячі американських доларів і майже чотириста євро.

Читайте також

В Тернополі виготовити закордонний паспорт можна простіше та швидше

Правоохоронці нагадують, що за заняття нелегальним гральним бізнесом загрожує штраф від десяти тисяч до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Якщо правопорушення вчинюється повторно, розмір штрафних санкцій зростає  від сорока тисяч до п’ятдесяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: