Жителі Тернополя вимагають перевірити, чи законно розміщені МАФи у міських парках

Опубліковано:
29 Квітня, 2017 о 15:13

Жителі Тернополя вимагають перевірити, чи законно розміщені МАФи у міських парках. Відповідну петицію уже подали на сайт Тернопільської міської ради:

«З метою надання місту Тернополю туристичної та естетичної привабливості, громадськість просить виконавчі органи міської влади: 



1. Разом із представниками громадських організацій встановити законність розміщення малих архітектурних форм у 4-х парках міста Тернополя: у парку Топільче, Національного Відродження, Старому парку і парку ім. Т.Шевченка, шляхом перевірки у власників МАФів таких документів: 
– Сервітут на використання земельної ділянки 
– Паспорт прив’язки (схема розміщення і загальний вигляд тимчасової споруди); зовнішній вигляд розглядає комісія, який потім обов’язково повинен бути використаний в натурі. 
– Дозвіл на здійснення торгівлі (прописаний проект благоустрою в тому числі: документи на вивезення сміття, прибирання території, озеленення і т.п.) 
– Угода між власником МАФу та комунальним підприємством “Об’єднання парків, культури і відпочинку” на рекультивацію земельної ділянки після її використання. 

2. Встановити відповідність дизайну МАФу в натурі і макету дизайну МАФу, поданого на комісію. 

3. Розмістити на сайті міської ради взірці дизайну (графічні матеріали) МАФів проект-рішення від 2013 року», – пише автор петиції Оксана Кузьменко.

Нагадаємо, для того, щоб цю петицію розглянули у міській раді – за 30 днів вона має зібрати 300 підписів.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: