Найближчими днями у тернопільських парках боротимуться із кліщами

Опубліковано:
25 Квітня, 2017 о 15:29

Кліщі у парках Тернополя становлять загрозу для здоров’я людей, які проводять там час, тому працівники Тернопільського обласного комунального об’єднання “Профілактичної дезінфекції” найближчим часом боротимуться із цими шкідниками.

Дезінфекцію проти кліщів розпочнуть із парку Національного відродження, там до роботи візьмуться уже 26 квітня. У четвер 27 квітня  о 9.00. дизінфекція стартує у парку Топільче,  28 та 29 квітня дезінфекції  не проводитимуть через те, що синоптики прогнозують погіршення погодних умов. Уже 3 травня з кліщами боротимуться у парку Здоровʼя, а 4 травня – в парку ім. Т. Шевченка та на Набережній. 5 травня дезінфікують прилеглі паркові зони до вулиць Чумацька та Яблунева. – про це повідомляють в Тернопільському обласному комунальному об’єднанні “Профілактичної дезінфекції”.



Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: