Тернополяни хочуть, щоб у місті були цементно-бетонні дороги

Опубліковано:
25 Квітня, 2017 о 11:13

Тернополяни хочуть, щоб у місті були цементно-бетонні дороги, бо вважають, що асфальтне покриття, яке стелять сьогодні в обласному центрі – довго не служить і такий ремонт шляхів не якісний. Петицію з таким змістом на сайт Тернопільської міської ради подав Олег Філь:

«Шанові Тернополяни. Бетонна обїзна у Львові прослужила Україні 40 років, аж поки до Євро 2012 її не перекрили асфальтом . 40 років вона прослужила практично без ремонту. Україна будує неефективні асфальтно-бітумні дороги. Термін служби їх 10-12 років а на справді 4-6 років . Ви усі можете переконатися проїхавшись центром нашого міста та вулицею Шептицького і згадайте скільки часу пройшло від Їхнього капітального ремонту . Потрібно наші дороги міняти з “савдеповських ” Асфальтно-Бетонних на Цементно-Бетонні.



Читайте також

У Тернополі хочуть зробити 400-метрову ковбасу і роздати її людям

У нас в Україні один з самих найпотужніших цементних заводів у Європі . Тим більше з кожним роком той імпортний Бітум гірше і гірше а ціна все більша і більша . І наші дороги в Тернополі будуть служити гарантовано 25-35 років . Дані матеріали дозволять уникнути щорічних ремонтів деформованного покриття та зекономити бюджет міста Тернопіль . Та вже скільки можна їздити по тих ямах і платити Росії за той бітум неякісний . Сировини для цементу в нас дуже багато то треба виходити з ситуації і троха економити розумно кошти наші а не “кормити” нас ямковими ремонтами», – пише Олег Філь.

http://e-dem.in.ua/ternopil/Petition/View/687

Нагадаємо, щоб цю петицію розглянули у Тернопільській міській раді – за 30 днів вона має зібрати 300 підписів.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: