Конфлікт між учасником АТО та охоронцями закінчився стріляниною

Опубліковано:
24 Квітня, 2017 о 23:27

Ми вже писали про суперечку між  працівниками охоронної фірми з Харкова та учасником АТО, що виникла в одному з готельно-разважальних комплексів Тернополя. Для останнього конфлікт закічився у лікарні. А громадські активісти, обурені тим, що сталося, зібралися під стінами облдержадміністрації із вимогами покарати виних побитті бійця.

Близько 60 активістів були налаштовані радикально. Вони закликали до помсти та поїхали до місця, де зупинились охоронці із Харкова. Щоб не допустити заворушень, до охорони громадського порядку було залучено близько 80-ти осіб особового складу – оперативних працівників, представників “Корду”, патрульної поліції та представників роти особливого призначення.



Читайте також

У Тернополі працівники охоронної фірми побили учасника АТО

Представники охоронної фірми вирішили поїхати з Тернополя. На кількох авто вони виїхали у напрямку Львова. В дорозі їх перестріло невідоме авто та перекрило їм шлях. Звідти почали стріляти. Ніхто не постраждав. У поліції припускають, що стріляли з травматичного пістолета. Одна з версій, яку вони висувають, – конкуреція двох власників компанії, що найняли різні охоронні фірми для вирішення власних господарських суперечок. А ситуацію з учасником АТО використала у своїх цілях інша охоронна структура, – вважає очільник поліції краю Олександр Богомол. Він запевнив, що розслідування справи триватиме швидко та неупереджено. Учасників конфлікту також планують зібрати за круглим столом, до якого долучаться правоохоронці та представники влади.

За матеріалами відділу комунікації  поліції Тернопільської області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: