Поліцейські довели причетність 36-річного росіянина до вбивства жителя області

Опубліковано:
24 Квітня, 2017 о 21:13

Вбивця – уродженець Російської Федерації. Відбував покарання за нанесення тяжких тілесних ушкоджень в одній з виправних колоній Миколаївської області. З 2010 року вийшов на свободу, відтоді кочує Україною.

У квітні чоловік прибув до Тернополя зі Львова разом  зі своєю співмешканкою. Та пішла шукати квартиру. Залишившись чекати на автовокзалі, зустрів там 49-річного жителя села Бурдяківці Борщівського району. За знайомство вирішили випити. А потім прихопили собою пляшку та пішли відпочивати «на природу». Опинилися біля вулиці Тихої, поряд із залізничною колією.



Читайте також

Дід переламав 3-річній онучці череп і повісився
Таксист повісився, бо не міг вилікувати дружину?

Поки не відомомо, що стало причиною конфлікту між чоловіками, адже зустріч завершилася трагічно- борщів’янина знайшли мертвим. Спершу його смерть класифікували, як природню та згодом виявилось, що помер чоловік внаслідок травм. А два золотих перстні і мобільний телефон, які він мав із собою зникли.

Про те, що побив знайомого та обікрав його, підозрюваний підтвердив. Та в нього на все своя версія, мовляв побив того, бо не хотів відпускати і наполягав їхати разом на Борщівщину, а речі той віддав сам. Того ждня прикраси зловмисник продав невідомим особам за дві тисячі гривень, а мобільний залишив для власного користування.

Нині вбивця перебуває під вартою. Розслідування триває.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: