Свободівець Володимир Бобко «святкує» рік, як з «бюрократа» став «вільною людиною»

Опубліковано:
22 Квітня, 2017 о 10:13

Свободівець Володимир Бобко відзначає рік, як з «бюрократа» став «вільною людиною» – про це він пише у своїй публікації на власній сторінці у Facebook. Саме рік тому 21 квітня розпорядженням голови ОДА Степана Барни, його звільнили з посади заступника начальника відділу комунікацій з громадськістю Тернопільської обласної державної адміністрації. Проте, незважаючи на звільнення, Володимир Бобко зазначає, що робота в ОДА була для нього великим досвідом і він вдячний людям – справжнім професіоналам, з якими працював.

«Виявляється в мене свято – рівно рік тому я вийшов вранці з дому бюрократом, а повернувся ввечері вільною людиною) Насправді, для мене, як для депутата обласної ради не одного скликання, це був надзвичайно важливий досвід. Побачити, як саме працює державна машинка із середини, побувати в ролі кухаря, на кухні, котра готує відповіді на депутатські запити, зрозуміти, чому отримуються відписки і як зробити так, щоб був результат, а не паперопереводження… 
З 2014 року до 2016 я пропрацював на державу як держчиновник, останніх півроку – після переходу свого начальника на іншу роботу, я фактично керував відділом обласної адміністрації. 
Вдячний людям, котрі були зі мною, котрі помагали, вчили, терпіли і не розливали клей на мій стілець якщо щось робив не так, як від мене очікували. Насправді Андрій Сисюк зумів тоді підібрати грандіозний колектив. Скажіть, що я написав неправду? Ірина Шумада Інна Ткаченко Наталя Андрунців Петро Атаманчук», – пише Володимир Бобко.



Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: