Керівництво Держпродспоживслужби Тернопільщини перевірило, чи якісно працює «Тернопільська птахофабрика» (Фото)

Опубліковано:
21 Квітня, 2017 о 18:13

Начальник Головного управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області Василь Хомінець поспілкувався з працівниками служби у Тернопільському районі. Під час зустрічі обговорили питання наповнення штату, їх обов’язки та вакантні посади, а також питання співпраці з підприємствами, які виготовляють продукти харчування або сировину для їх виготовлення. Також Василь Хомінець ознайомився із роботою «Тернопільської птахофабрики»:

«Побував і на ПАТ “Птахофабрика Тернопільська”, яке забезпечує яйцями під ТМ “Добре яйце” не лише ринок нашої та сусідніх областей, а й експортує свою продукцію до країн Африки та Азії. 



Читайте також

У Тернополі провели акцію для дітей загиблих на сході бійців

Уже незабаром тут виготовлятимуть яєчні продукти: “меланж”, жовток та білок без скарлупи фасуватимуть в спеціальні упаковки, що дозволить розширити географію експорту та створити додаткові робочі місця. На сьогоднішній день уже ведуться роботи з реконструкції нового цеху та встановлення там відповідного обладнання. Приємно, що керівництво даного підприємства дбає про якість та безпеку власної продукції, дотримується міжнародних санітарних вимог. Сподіватимемося, в майбутньому це дозволить їм вийти на європейський ринок», – пише Василь Хомінець написав на своїй сторінці у Facebook.

 фото зі сторінки Василя Хомінця

 

 фото зі сторінки Василя Хомінця

 

 фото зі сторінки Василя Хомінця

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: