Конфлікт між представниками БПП та Аллою Квач, яка зганьбила їх у прямому ефірі, – залагоджено

Опубліковано:
20 Квітня, 2017 о 15:13

Голова Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна на своїй сторінці у Facebook повідомив про залагодження конфлікту між представниками БПП та міським головою Заліщик Аллою Квач, яка їх зганьбила у прямому ефірі політичного ток-шоу Михайла Саакашвілі «Інша Україна» на телеканалі ZIK.

«Вчора, в руслі останніх повідомлень в інтернет-виданнях у нас з Алла Василівна Квач була годинна розмова, щодо ситуації яка склалася в Заліщицькій міській раді. Шкода, але органи місцевого самоврядування перетворились на політичні майданчики, замість вирішення нагальних проблем міста, займаються “балаканиною”. Про жодні форми тиску не йдеться, і сподіваюсь, що робота Заліщицької міської ради з головою Заліщицької районної адміністрації Борис Шипітка та районної ради перейде до конструктиву заради інтересів громади. Також, було проаналізовано ефективність реалізованих проектів на суму більш як сім млн. грн за 2015-16р.р., визначено приоритетні напрямки розвитку м.Заліщики над чим і будемо працювати в 2017р. Дякую за розуміння!», – пише Степан Барна.



Нагадаємо, як ми уже писали, депутати Заліщицької міської ради від БПП «Солідарність» вимагали, щоб міський голова Алла Квач відповідала за те, що говорила про них у прямому ефірі політичного ток-шоу Михайла Саакашвілі «Інша Україна» на телеканалі ZIK. Зокрема, депутатів обурили наступні словами Алли Квач, що прозвучали в ефірі: «так як я дивлюся по своєму місту, в БПП пішла сама шваль, в БПП пішли люди, які хочуть дорватися до землі, до грошей, які хочуть рішати питання, всі в тій партії, я суджу по своєму місту, але думаю, що вона є віддзеркаленням нашої усієї України. Ці люди роблять гроші, роблять бізнес на крові».

Після цього виступу Алли Квач на телебаченні депутати Роман Шипітка, Олександр Тартанчик, Володимир Борейко та Надія Підгреб’я скерували до неї вимогу надати докази, що підтверджують її слова, спростувати інформацію, яка прозвучала з її уст та визнати цю інформацію недостовірною.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: