Заліщицькі депутати від БПП «Солідарність» вимагають, щоб міський голова Алла Квач відповідала за те, що в прямому ефірі облила їх брудом

Опубліковано:
19 Квітня, 2017 о 17:13

Депутати Заліщицької міської ради від БПП «Солідарність» вимагають, щоб міський голова Алла Квач відповідала за те, що говорила про них у прямому ефірі політичного ток-шоу Михайла Саакашвілі «Інша Україна» на телеканалі ZIK. 

До Алли Квач депутати скерували вимогу надати докази, що підтверджують її слова, спростувати інформацію, яка прозвучала з її уст та визнати цю інформацію недостовірною.



Зокрема, депутати обурені наступними словами Алли Квач, що прозвучали в ефірі: «так як я дивлюся по своєму місту, в БПП пішла сама шваль, в БПП пішли люди, які хочуть дорватися до землі, до грошей, які хочуть рішати питання, всі в тій партії, я суджу по своєму місту, але думаю, що вона є віддзеркаленням нашої усієї України. Ці люди роблять гроші, роблять бізнес на крові».

Вимогу до міського голови Заліщик Алли Квач написали четверо депутатів від БПП «Солідарність»: Роман Шипітка, Олександр Тартанчик, Володимир Борейко та Надія Підгреб’я.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: