З 18 до 20 квітня на Тернопільщині погода значно погіршиться

Опубліковано:
17 Квітня, 2017 о 19:13

18 квітня в області синоптики прогнозують вплив циклону, який прийде із Польщі на західні області України. Очікують мокрий сніг, місцями з дощем, вранці та вдень місцями сильні,. Налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця. Ймовірне утворення тимчасового нестійкого снігового покриву. Вітер поривчастий. Очікується аномальний хід температури: вночі від  +1С до +6С, вранці та вдень від +1С, місцями заморозки 0 – 2С.

Уже 19 квітня Тернопільщина потрапить під вплив циклону, що прийде з Італії.



Ото ж,  19квітня  передбачається переважно мокрий сніг, місцями з дощем від невеликого до помірного. Ввечері місцями ймовірні сильні дощі, місцями налипання мокрого снігу. На дорогах спостерігатиметься ожеледиця. Температура повітря від +1С до +3С, на поверхні ґрунту, місцями в повітрі, заморозки 0 – 3С.

20 квітня сильні, подекуди дуже сильні опади  у вигляді мокрого снігу, вранці та вдень з дощем. Місцями налипання мокрого снігу та слабка ожеледь, на дорогах ожеледиця. Пориви північно-східного вітру з переходом на північно-західний – 15 – 22 м/с. Температура повітря залишатиметься такою ж, як у попередній день.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: