В інтернеті розмістили оголошення про пошук водіїв. Один з шахраїв особисто зустрічався з потенційними кандидатами. Запевняв, що вантажі, які потрібно перевозити по Україні – небезпечні. Тому необхідно спеціальни дозвіл на такі рейси, а також медичну довідку. За ними напрявляв до свого спільника, переконуючи, що той допоможе без проблем. Тільки не безкоштовно.

Читайте також



Житель Бережан віддав 4 тисячі шахраєві

Посвідчення “Про закінчення закладу підготовки, перепідготовки і підвищення кваліфікації водіїв” вартувало 1500 гривень. Медична довідка – ще 200-250 гривень. Люди погоджувалися та платили гроші. А коли телефонували – номер не відповідав. Лише за тиждень від рук шахраїв потерпіло восьмеро людей.

Зловсмиників затримали на Вінничині, де вони теж встигли «наслідити». Зараз аферисти під вартою. Їм інкримінують статтю 190 частина 2 ККУ.

За матеріалами ГУ Національної поліції України в Тернопільській області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: