На Тернопільщині повністю витік ставок через підприємство, яке не відремонтувало шлюзи на аварійному мості

Опубліковано:
12 Квітня, 2017 о 19:43

Через прорив дамби на Тернопільщині витік ставок. Сталося це в місті Копичинці 2-го квітня. Відомо, що тиску води не витримали шлюзи. Хто у цьому винен вияснила екологічна інспекція.

— Шлюз перебуває на балансі МКП «Господар». Через те, що вони не провели ремонт, стався повний скид води в об’ємі 80 тисяч кубометрів. 17 січня 2017 року робоча група з обстеження технічного стану гідротехнічної споруди водойми рекомендувала підприємству прийняти міри для запобігання виникнення надзвичайної ситуації. Дана вимога була проігнорована, — повідомляють в прес-службі Екоінспекції, – пише Доба.



Скид води, який стався через бездіяльність підприємства, нарахували збитків на суму 119 тисяч гривень. Матеріали за ознаками злочину, передбаченого ст. 367 ККУ (службова недбалість) надіслані до Гусятинського відділу поліції ГУНП у Тернопільській області.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: