Що думають київські експерти про Надалове ноу-хау (Фото)

Опубліковано:
11 Квітня, 2017 о 23:44

Директор Департаменту відновлюваних джерел енергії Держенергоефективності Юрій Шафаренко разом з іншими експертами відвідали котельні на альтернативних видах палива, які запрацювали у Тернополі. Під час семінару столичні експерти ознайомилися з програмою енергоефективності та енергозбереження Тернополя, у яку включено автоматизовані індивідуальні теплові пункти у садочках та школах міста, програму термомодернізації житлового фонду, тощо.

Зі слів директора Департаменту відновлюваних джерел енергії Держенергоефективності, у рік Україна закуповує імпортного газу на суму більше 3 млрд. доларів, тому діяльність Тернополя у плані енергоефективності є дуже важливою.



Читайте також

Тернополяни у травні фестивалитимуть на повну

«У вашому місті є господарі, оскільки ви працюєте з багатьма міжнародними організаціями, кошти яких спрямовуєте на енергоефективні заходи, – каже Юрій Шафаренко. – Ця діяльність є дуже показовою, тому що ви економите споживання на кінцевому споживачі, таким чином залишаєте кошти працювати на регіони. Молодці».

Очільник Тернополя Сергій Надал зазначив, що сьогодні в державі також відбуваються позитивні зміни, які дозволяють органам місцевого самоврядування встановлювати тарифи теплопостачання для населення.

«Такі кроки означають, що завдяки виробленню тепла з інших джерел енергії вигоду зможуть отримати самі споживачі, тобто це зменшення ціни, а також окремі мікрорайони міста матимуть цілодобову подачу гарячої води, а не за графіком, як це є зараз», – зазначив міський голова.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: