У Тернополі збоченця засуджено до 10 років позбавлення волі

Опубліковано:
10 Квітня, 2017 о 15:13

За принципової позиції  прокуратури Тернопільської області Тернопільський міськрайонний суд  визнав  винним  місцевого жителя у вчиненні розпусних дій щодо малолітньої дитини та призначив йому покарання у виді 10 років позбавлення волі.

Встановлено, що  у листопаді 2014 року обвинувачений змусив до статевого зв‘язку у неприродній спосіб малолітню дочку своєї співжительки,  використавши її безпорадний  стан, який внаслідок малолітнього віку дитини  не давав їй можливості в повній мірі розуміти характер та значення вчинюваних нею дій.  Після того, як потерпіла  розповіла про неадекватну поведінку збоченця матері, жінка  звернулась із заявою про злочин  до правоохоронців.



Читайте також

На тернопільських школярок чатує небезпека дорогою додому

Прокурором  доведено у суді вчинення обвинуваченим злочину за частиною  3 статті 153 (Насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом, вчинене щодо малолітньої), частиною 2 статті 156 (Розбещення неповнолітніх, вчинене щодо малолітньої) Кримінального кодексу України. Винуватцю  судом призначено покарання – 10 років позбавлення волі.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: