В Заліщиках у львівського далекобійника вкрали банківську картку

Опубліковано:
8 Квітня, 2017 о 22:13

Водій їхав із Дніпропетровської області у Голландію. Мав доставити товар. На одній із зупинок до нього підійшов невідомий та попросив підвезти його до Львівської області.

У Заліщаках коли далекобійник знову зупинився на стоянку, випадковий пасажир підгледів пі-код картки чоловіка, а коли він відійшов – поцупив її та одразу зняв з неї гроші – 8 тисяч гривень. Тоді викликав в райцентр таксі і поїхав у Тернопіль. Викрадені кошти витратив на власні потреби.



Читайте також

Неправильно заповнена декларація обернулась кримінальним провадженням

Правоохоронці встановили особу підозрюваного. Він уродженець Запоріжжя 1995 року народження. За крадіжку картки йому загрожує штраф від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи терміном від 80 до 240 годин, виправні роботи терміном до 2-х років або арешт терміном до 6-ти місяців або позбавлення волі терміном до 3-х років.

За матеріалами ГУ Національної поліції України в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: