Віце-прем’єр Геннадій Зубко у Козові відкрив новий спортмайданчик зі штучним покриттям

Опубліковано:
8 Квітня, 2017 о 18:13

У Козові відкрили новий спортивний майданчик зі штучним покриттям, то ж тепер місцева молодь матиме умови для занять спортом. Завширшки він 22 метри і завдовжки 45 метрів. Призначений майданчик  для гри у міні-футбол, він із якісним штучним покриттям, що дозволяє уже через п’ять хвилин після дощу займатися там спортсменам. Поруч із майданчиком встановили тренажери. Кошти на створення цього спортивного об’єкта у 2016 році виділили із Фонду соціально-економічного розвитку за поданням народного депутата України Тараса Юрика. На встановлення майданчика Кабмін дав 698 тисяч грн.

У відкритті майданчика взяв участь Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко, який з робочою поїздкою побував на Тернопільщині.    



«Дуже важливо і добре, що на цей майданчик були виділені кошти із Фонду соціально-економічного розвитку, проте я закликаю громади об’єднуватися і завдяки спільній праці ви матимете власні кошти для свого ж розвиитку», – зазначив Геннадій Зубко.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: