Три дитячі поліклініки капітально відремонтували у Тернополі

Опубліковано:
7 Квітня, 2017 о 17:13

На ремонти приміщень дитячої комунальної лікарні та поліклінічних відділень з міського бюджету було виділено більше 2 мільйонів 600 тисяч гривень. Про це розповів очільник міста Сергій Надал. Ще понад 1 мільйон виділили на придбання необхідного обладнання.

За ці кошти капітальні ремонти проведені у поліклініках № 4 на вул. Київській та №2 на бульварі Данила Галицького. До цього часу ремонти у цих дитячих поліклініках не проводилися десятки років.



Після капітального ремонту відновило свою роботу і дитяче педіатричне відділення №3, що на вулиці Миру. Це відділення міської дитячої лікарні обслуговує дітей із масиву Дружба та мікрорайонів Кутківці і Пронятин. Також за бажанням його можуть відвідувати і жителі Петриків. 

– В цьому році, так, напевно, співпало, що виповнюється 30 років дитячій лікарні. Власне, хотілось би до тієї дати завершити повністю ремонтні роботи. Тому закінчені повністю ремонти в трьох, у всіх найбільших дитячих поліклініках. Роботи проведені. На жаль, це не є завершення всього, що необхідно ще зробити для поліклінік. Потребують заміни і меблі, придбання оргтехніки, – каже міський голова Тернополя Сергій Надал.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: