5 квітня близько 21:00 дівчата-студентки місцевого педагогічного інституту йшли пішохідною доріжкою. Водій автомобіля “Нива” не впорався з керуванням і наїхав на них.

В однієї з потерпілих – травма колінного суглобу та поперекової ділянки. В іншої – тупа травма живота, забій суглобів та ситуаційна реакція на стрес. Кров водія первіряюит на вміст алкоголю. 



Того ж дня на Кременеччині трапилась ще одна дорожньо-транспортна пригода. У Почаєві поопбіді на перехресті доріг зіткнулися автомобіль “ВАЗ 2106” та скутер марки “Honda”. За кермом обидвох транспортних засобів були жінки 1993 та 1981 років народження. Постраждала водій скутера. У дівчини – відкрита черепно-мозкова травма, переломи скроневої кістки правої ключиці та ребра, а також садна голови й обох кінцівок. Її гостіпалізували до обласної лікарні. Причини аварії встановлюють.

За матеріалами ГУ Національної поліції України в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: