12 000 гривень та золоті вироби обманом забрали у 47-річної жительки села Колодно Збаразького району двоє аферисток з Чернігвської області.

Жінки їздили по селі та скуповували горіхи. Зайшовши на одне подвір’я, попросили води. Господиня запросила гостей до хати, зав’язалася розмова. Одна з шахрайок почала запевняти, що всі проблеми в родині – через «пороби», а її товаришка – відома цілителька, тож зняти «прокляття» зможе без проблем. Попросили принести усі гроші та прикраси і загорнути їх в газету. Провели «ритуал», попрощались та пішли. А коли господиня розгорнула згорток, то він виявився порожнім. Звернулась у поліцію.



Поліцейські оперативно перехопили авто підозрюваних, які вже прямували в напрямку Кременеччини. З’ясувалося, що обидві шахрайки 1969 та 1976 років народження, в минулому жінки судимі за майнові злочини. Зараз аферистки під домашнім арештом. Їх загожує штраф від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк від одного до двох років, або обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на строк до трьох років.

За матеріалами ГУ Національної поліції України в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: