Трапилась історія у Заліщицьках. У вересні 2014 року жителька райцентру прийшла до школи забирати документи сина. Розповіла, що виїжджають закордон. Та насправді 40-річна мати просто закрила 14-річного підлітка у власному домі і два з половиною роки не випускала його.

Дитину постійно лякала, що довкола злі люди, тому перебувати поза домом небезпечно. Хлопець за цей час перетворився практично на раба, який боїться навіть слово сказати без дозволу матері.  На контакт з правоохоронцями жінка не йшла. Вона закрилася в домі, а тоді вилізла через квартирку та наказла зробити це синові.  Поспілкуватися з жінкою поліцейським разом з органами опіки вдалося лише після багатогодинних вмовлянь.



Умови, в яких жив хлопець, були задовільними,  та дитина виглядала виснажено. Зараз він перебуває у Тернопільському притулку для неповнолітніх, де проходить медичне обстеження. Із ним працюють психологи. Перевірять медики і психо-емоційний стан матері. Проти жінки відкрито кримінальне провадження за частиною першою статті 166 ККУ – злісне невиконання обов’язків по догляду за дитиною.

За матеріалами ГУ Національної поліції України в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: