Жінка розмістила оголошення на сайті про продаж мототехніки. Згодом до неї зателефонував працівник банку, принаймні так невідомий представився і повідомив, що на її рахунок надійшли кошти. Та в системі стався збій й отримати їх неможливо. Але все ще можна владнати, здійснивши певні операції через банкомат. Жінка виконала операції, які вказав шахрай. Але замість «повернути» гроші навпаки, втратила їх, перевівши на рахунок афериста.

Читайте також



Тернополянин втратив телефон через власну необережність

Таким же способом шахраї обдурили і 24–річну тернополянка. З її рахунку зникло 2000 гривень. Зловмисників правоохоронці розшукують і просять краян бути обічнішими та ні вірити прйдисвітам. Адже банківські працівники ніколи не телефонують, щоб уточнити інформацію щодо рахунку. Коли чуєте по телефону схоже прохання, повідомте, що зробите це у найближчому відділенні банку. Цим ви заженете афериста в глухий кут.

За матеріалами ГУ Національної поліції України в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: